ببوووووووووشة
وأول ما نضجت نضج مش كامل نحيتها
يعني تكون ناضجة لكن مش تتفتت
من جهة اخرى شوحنا شوية لحم مرحي مع البصل وملح فلفل اسود ومعدنوس
ومن جهة ثالثة عملت صوص حمرا
طماطم + 2 حبات ثوم +ورقة رند (غار)+ملعقة معجون طماطم+ملح وفلفل اسود
لما غليت اضفت شوية دبشة (كسبرة خضراء)
ولما وصلت لهاذ القوام طفيت وحطيتها في الصينية اللي راح نحطها فالفرن
ملعقة دقيق طبعا و2 ملعقة زبدة
لما غليو أضفت حوالي كوبين أو كوب و3/4 كوب حليب
ملح وقطعة معتبرة جبن
وأضفت شوية منها
وبديت نحشي بيه الأصداف
ونحطها فوق الصوص بالواحدة
بهاذ الشكل
وفرغت المتبقي من صوص البشامل عليهم
غطيتها بورق المينيوم
وحطيتها تنضج حوالي 25 دقيقة نحيت الورق وخليتها تكمل تنضج
وكانت النتيجة
مممممممممممممممممممممممم
هجووووووووووووووووووم
0 التعليقات:
إرسال تعليق